Projecten waar Q-Matching bij betrokken is :

 

 

 

 

Q- Matching heeft meegewerkt aan de positionering en implementatie van alle AirBo.eu stofoplossingen voor de bouw  in opdracht van Klop Innovations.

 

 

www.hendrikstransportbedrijf.nl

Q-Matching heeft de website en facebook pagina van Hendriks Transportbedrijf uit Ochten mogen realiseren.

 

 

 Van Voorden Houtbouw is een nieuw onderdeel bij van Voorden Tuinen.

Q-Matching heeft  meegewerkt aan de opzet en website.

 

 

 

www.internationalrecruiters.nl

International Recruiters gaat een sales concept op de markt brengen dat voor verbreding en stabiliteit in de markt moet gaan zorgen.

Uniek aan dit concept is dat er geen starterskapitaal ; voorfinanciering enz. gevraagd word  aan freelancers en agenten.

voor meer informatie : info@Q-matching.nl

 

 

www.onlybim.nl helpt u focussen op het creatieve proces met de klant.

 

Het bouwproces optimaal vormgeven en visualiseren. Voldoende capaciteit achter de hand hebben voor als het echt nodig is. Werkzaamheden outsourcen tegen een aantrekkelijk tarief met behoud van kwaliteit en identiteit. Dat is waar ons onafhankelijke innovatieve bureau only BIM voor staat. 

Only BIM verzorgt de uitwerking van uw ontwerp. Only BIM deelt kennis en biedt flexibiliteit en kwaliteit tegen scherpe tarieven. Zo nemen we uw zorg uit handen. 

We omarmen het BIM (Building Information Modeling) en bouwen virtueel. We leveren 3D modellen, tekenwerk, visualisaties en procesmanagement aan de bouwsector. Onze mensen zijn experts die werken met de nieuwste 3D tools en zijn ervaren bouwkundigen, constructeurs en installateurs.

 

 

 Steenhout NV Belgium

Het prachtige Domein Steenhout gelegen in het Belgische Pajottenland wil zich in de toekomst positioneren als een duurzaam International topmerk op gebied van de Internationale paardensport.

Hiervoor heeft Q-matching een visie en duurzaam concept ontwikkeld.

De doelstelling is om één van de meest duurzame faciliteiten in Europa te worden op het gebied van internationale paardensport en sport begeleiding.

voor meer informatie : info@steenhout.com

 meer info en eeen impressie op de Facebook pagina van Steenhout NV

 

BETTER BAGS BV

De site www.BetterBags.nl is een concept op het gebied van duurzame bedrukte tasjes met logo.

BetterBags heeft als enige in Europa het duurzame 4 seizoenen -concept voor de kleine ondernemer om zonder tussenkomst van een reclame buro een goedkoper actueel product te ontwikkelen.

Tevens worden er momenteel concepten uitgewerkt met internationale NGO's om met duurzaam geproduceerde tasjes een speciale lijn op te zetten.

voor meer informatie : info@BetterBags.nl / info@Q-matching.nl

 

www.Unacare.nl

Una-Care  wil dé betrokken en duurzame zorgverlener in de Betuwe worden.

Voor dit bedrijf gaat Q-Matching de totale opstart en verdere uitwerking realiseren.

Optimaal betrokken zorg en duurzaamheid zullen voor deze Betuwse zorgverlener de keywords gaan worden.

voor meer informatie : info@Q-matching.nl


THE ASH STUD Devon UK

www.theashstud.com

The Ash Stud uit Engeland heeft zich in korte tijd op de kaart weten te zetten als top speler in de internationale fokkerij.

Door te werken met de beste combinaties op gebied van fokkerij en sport wil The Ash Stud zich profileren als top leverancier voor internationale grand prix springpaarden

Q-Matching is als partner betrokken bij de professionalisering van the Ash Stud UK